Scaldis Yahoo groep

Betreft  scaldis@yahoogroups.com

Scaldis gebruikt email als communicatiemiddel naar de leden. Hoe werkt het?
Als je alle leden wilt bereiken met een (duik)oproep, mail je naar scaldis@yahoogroups.com.
Als je nog niet opgenomen bent in de groep krijg je vanzelf een mail, dat je nog wat moet doen: stuur een mail door te klikken op “subscribe”. Kijk maar eens onderaan dat mailtje, het staat er echt.
Na enige tijd krijg je een mail terug, met het bericht dat je gebruik kunt maken van de Yahoo-groep mail.
Als je wilt reageren op een mail, beantwoord je een mail die je van de Yahoo-groep gekregen hebt. Let op! Als je beantwoorden kiest, beantwoord je de hele groep!
Als je alleen de afzender wilt bereiken en dus niet de hele vereniging wilt laten meegenieten van je opmerking, gebruik dan REPLY to SENDER, je ziet dit onderaan elke mail staan.
Als het niet lukt dan is het probleem meestal dat je mailt met een ander adres dan waarop je bekend bent bij de groep. Mail dus met het adres waarop je bekend bent.
Je hoeft dus niets te doen op de site van Yahoo. Mag wel, is ook best leuk: alle ooit gestuurde mails staan hier nog!
Als je geen lid meer wilt zijn, klik dan onderaan de mail op “unsubscribe”. Let op! Je krijgt dan de nieuwtjes niet vanzelf te horen.
We zien liever geen commerciële aanbiedingen op deze groep. Dus liever geen reclame voor iets van een bedrijf. Als je het als “duiknieuws” brengt, dan is dat wel bespreekbaar. Als je een duikfles te koop heb, dan is dat natuurlijk wel goed.
Je kunt Benjamin Vrolijk, Jan Willem Prince of Bert Moet om raad vragen.