Indoor duiken bij TODI, Beringen (België)

By | 21/01/2019

Evenementgegevens

  • Datum:

Beste Scaldianen,

Namens de evenementencommissie nodig ik jullie uit om weer eens naar TODI te gaan om indoor tussen de zoetwatervissen te duiken! 

Wie:
Leden van duikclub S.O.V. Scaldis
(@Leden zonder brevet: zoek een instructeur die met je wilt duiken)

Wat:
Indoor duiken in een zoetwater duikbassin van 10 meter diep en 36 meter doorsnee, met meer dan 6.200.000 liter water en een temperatuur van 23° met vissen en onderwaterobjecten.
Je krijgt 2 uur toegang tot de ‘experience zone’, dit is incl. spullen ontsmetten, omkleden, duiken, spullen opruimen. (snorkelen is ook mogelijk, zorg echter wel voor een snorkelbuddy want een buddy is verplicht)

Waar:
be-MINE 1 
3582 Beringen 
België
(ca. 50 km ten Noord-Westen van Maastricht)
(reistijd: ca. 2 uur rijden vanuit Zierikzee, afhankelijk van verkeersdrukte)

Wanneer:
De evenementencommissie stelt voor om zaterdag 23 februari 2019 naar TODI te gaan. Om 14:00 uur duiken kwam de vorige keer het beste uit i.v.m. de reistijd en middag- en eventueel avondeten. Dat betekent om 11:00 uur vertrekken vanaf de carpoolplek in Zierikzee. 

Kosten:
Duiken: 37 euro
Snorkelen: 15 euro
Hier komt nog bij: reiskosten, eventueel eten en drinken en huur van duikspullen
De club zal een gedeelte bijdragen, hoeveel dit is hoor je nog.

Reglementen TODI:
Duikfles, lood, BCD of trimvest krijg je van TODI, voor de rest mag je je eigen materiaal gebruiken. Zie ook: https://www.todi.be/nl/wat-er-in-ons-huis-zoal-mag

Als je mee gaat krijg je nog een formulier toegestuurd waar je je gegevens op moet invullen: naam, email, brevet, medische keuring, verzekering, e.d.

Met vriendelijke groet,
Jan Willem Prince

Category: